Karrier

Solution Architect

2018. június 29.

Pénzügyi, banki szektorban futó projektjeinkhez keressük a banki szektorban jártas architect kollegát, aki  a projektjeink alkalmazás-arhitektúra tervezési feladataiban aktívan részt tud venni.

BŐVEBBEN

Rendszerszervező

2018. június 29.

Pénzügyi, banki szektorban futó projektjeinkhez keressük a lelkes, szakmai kihívást kereső kollegákat, akik szakmai tudásukat kamatoztatni szeretnék.

BŐVEBBEN

Java fejlesztő

2018. szeptember 10.

Banki, pénzügyi projektjeinkbe keresünk azonnali kezdéssel JAVA fejlesztő kollegát saját fejlesztéseink megvalósítására

BŐVEBBEN

Oracle PL/SQL fejlesztő

2018. szeptember 10.

Banki, pénzügyi projektjeinkbe keresünk azonnali kezdéssel Oracle PL/SQL fejlesztő kollegát saját fejlesztéseink megvalósítására

BŐVEBBEN

MW fejlesztő

2018. szeptember 10.

Banki, pénzügyi projektjeinkbe keresünk azonnali kezdéssel MW fejlesztő kollegát saját fejlesztéseink megvalósítására

BŐVEBBEN

Manuális tesztelő (BE)

2018. szeptember 10.

Banki és pénzügyi területen futó alkalmazásfejlesztési projektünkbe keresünk lelkes és proaktív manuális tesztelő kollegát, aki segítségünkre van minőségi szint hatékony növelésében és nem riad vissza az adatbázisoktól sem.

BŐVEBBEN

Manuális tesztelő (Front-End)

2018. szeptember 10.

Banki és pénzügyi területen futó alkalmazásfejlesztési projektünkbe keresünk lelkes és proaktív manuális tesztelő kollegát, aki segítségünkre van  a rendszereink felületeink hatékony ellenőrzésében.

BŐVEBBEN

Manuális tesztelő (MW)

2018. szeptember 10.

Szoftverfejlesztések és rendszerek közötti integrációk ellenőrzéséhez, teszteléséhez keresünk kollegát azonnali kezdéssel. Ha ismered az banki/pénzintézeti területen alkalmazott rendszereket, technológiákat és szeretnéd egy összetett projekt kiemelt feladatában kamatoztatni a tudásod, akkor várjuk a jelentkezésed!

BŐVEBBEN

Tesztautomatizálás mérnök

2018. szeptember 10.

Automata tesztelések megtervezéséhez és megvalósításához keressük a lelkes kollegánkat, aki meglévő és új eszközeinkben meg tudja valósítani a kritikus tesztelési feladataink egy részét. Várjuk azon kollegák jelentkezését, akik szeretnének gyakorlatban is hozzájárulni a minőségi szoftverfejlesztéshez és azt kreatív szoftvertesztelési módszerekkel is tudják azt támogatni.

BŐVEBBEN

TesztManager

2018. szeptember 10.

Kompex banki/pénzügyi területünkön futó projekjeinkhez keressük azt a rátermett TesztManager kollegát, aki képes egy összetett, integrált rendszerekből álló komplex projekt tesztelési feladatainak levezénylésére

BŐVEBBEN

Alkalmazásgazda – Rendszermérnök

2018. szeptember 10.

Várjuk azon kollegák jelentkezését, akik jártasak a rendszerüzemeltési feladatokban, részt vesznek az alkalmazás napi működétetési feldataiban.

BŐVEBBEN

Infrastruktúra – rendszermérnök

2018. szeptember 10.

Várjuk azon kollegák jelentkezését, akik jártasak a infrastruktúra-üzemeltési feladatokban, részt vesznek a napi működétetési feldataiban.

BŐVEBBEN